Tel. Amsterdam: 020 – 75 79 800 Tel. Den Haag: 070 – 85 03 920 Openingstijden: maandag tot vrijdag 8:00 - 20:00, weekend 10:00 - 18:00

Hogenhout Verhuizingen

“De veiligste weg voor goederenvervoer”

Onze diensten

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf? Het vinden van een professionele maar toch betaalbare verhuisservice is niet eenvoudig. De verhuizers van Hogenhout helpen u graag bij het verhuizen van particulieren, scholen en bedrijven. Voor elke verhuizing bieden wij u een passende oplossing!

Naast de mogelijkheid om uw inboedel te laten verhuizen, kunt ook bij ons voordelige en stevige verhuisdozen kopen, tijdelijk spullen stallen en verhuisliften huren.

Hogenhout biedt u een passende oplossing voor uw verhuizing!

Over ons

Ons verhuisbedrijf is al tientallen jaren actief. Wij zijn een succesvol verhuisbedrijf op het gebied van alle soorten verhuizingen van of naar de randstad.

Wij hebben ervaren verhuizers in dienst. Wij werken met professionele verhuismaterialen en bezitten over moderne verhuisauto’s. Met de verhuizers van Hogenhout weet u zeker dat uw inboedel op een zorgvuldige wijze wordt verhuisd. Onze verhuisplanners vinden dat een goede voorbereiding het halve werk is. Efficiënt werken betekent voor u een betaalbare verhuizing.

Op basis van onze ruime ervaring geven wij u ook deskundig advies, wanneer u zelf de handen uit de mouwen wilt steken tijdens het verhuizen. Bijvoorbeeld zelf in-of uitpakken, alleen een verhuisauto en/of lift huren enz. kan bij ons ook.

 

Hogenhout helpt u met zorgeloos verhuizen afgestemd op uw budget!

Veiligheid & zekerheid garantie

Hogenhout voldoet aan kwaliteitseisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop wordt regelmatig onafhankelijk getoetst. U kunt vertrouwen op belangrijke garanties, zoals heldere algemene voorwaarden, garantiecertificaten en goede verzekeringen.

Zo heeft u de zekerheid dat de verhuizers van Hogenhout als vakspecialisten er alles aan doen om u verantwoord te verhuizen en wij denken daarbij aan de veiligheid, uw inboedel en het milieu.

 

Hogenhout biedt u zekerheid en garanties.

Veiligheid & zekerheid garantie

Hogenhout voldoet aan kwaliteitseisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop wordt regelmatig onafhankelijk getoetst. U kunt vertrouwen op belangrijke garanties, zoals heldere algemene voorwaarden, garantiecertificaten en goede verzekeringen.

Zo heeft u de zekerheid dat de verhuizers van Hogenhout als vakspecialisten er alles aan doen om u verantwoord te verhuizen en wij denken daarbij aan de veiligheid, uw inboedel en het milieu.

 

Hogenhout biedt u zekerheid en garanties.

Tips & tricks

OPMETEN
Weet wat wel en niet door de deur kan. Meet grote spullen zoals een bank op en bekijk of hij door de deur kan. Het is erg frustrerend als je achteraf hier nog achter moet komen.

RDE
Sluit alle dozen goed en kleef ze dicht. Zorg ervoor dat de dozen het gewicht kunnen dragen. Stop zwaardere spullen onderaan in een doos en lichtere spullen bovenin. Probeer de dozen niet te zwaar te maken (maximaal 20 kilo), dit vergemakkelijkt het verhuizen. Een vuistregel: hoe zwaarder de voorwerpen, hoe kleiner de doos moet zijn.

BRANDBARE GOEDEREN
Brandbare of licht ontvlambare vloeistoffen en spuitbussen mogen niet worden ingepakt. Deze en op andere manier gevaarlijke stoffen kun je het beste apart houden. Verandering in temperatuur en druk kan lekkage of zelfs explosie veroorzaken. Als je ze toch inpakt en ze verwonden mensen, dan ben jij hiervoor aansprakelijk.

Klik hier voor meer Tips & Tricks

Referenties

Erg tevreden over Hogenhout Verhuizingen. De mannen waren ruim op tijd en waren goed voorbereid. ze hebben snel en keurig resultaat geleverd.

Hardwerkende en aardige jongens. Precies binnen de geschatte tijd verhuisd. En dat voor de laagste offerte die we hebben ontvangen van diverse verhuisbedrijven.

Snelle service, goede hulp. Wel goed afstemmen vooraf hoeveel verhuizers je wilt. Ik had er 3 besteld maar er kwamen er 4. Op zich prima want het ging wel sneller.

Uitladen in een uurtje en alles netjes over de kamers verdeeld. Erg tevreden en snel mooi alles geregeld. De prijs viel ook nog reuze mee!

De mannen en vrouw wisten meteen bij aankomst hoe ze het moesten aanpakken. Werkte goed samen met ons eigen mensen. Zo goed zelfs dat we veel sneller klaar waren!

Keurige verhuizing. De mannen waren keurig op tijd. Ze hebben slim én keihard gewerkt. Ik kan iedereen deze verhuizers aanbevelen. In één woord geweldig.

Verhuisbedrijf Rotterdam

Het verhuisbedrijf voor Rotterdam

U bent op zoek naar een verhuisbedrijf in Rotterdam? U kunt dan stoppen met zoeken. Bij Hogenhout Verhuizingen vindt u namelijk de experts die ervoor zorgen dat uw verhuizing straks helemaal tot in de puntjes geregeld is. Wilt u hier meer over weten? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website, of om contact met ons op te nemen met al uw vragen. We kunnen uw verhuizing helemaal voor u regelen, maar u kunt bij ons ook de spullen huren om zelf uw verhuizing uit te voeren. Hier geven we u dan uiteraard wel duidelijk advies bij, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw verhuizing tot in de puntjes geregeld is.

Een verhuisbedrijf inhuren in Rotterdam

Bij het verhuizen van een inboedel is het heel belangrijk dat dit zo zorgvuldig mogelijk gebeurt. U wilt toch graag dat uw spullen netjes op de plaats van bestemming aankomen, maar ook dat u straks alles nog terug kunt vinden! Het is dan goed om te weten dat we bij Hogenhout met een strakke, duidelijke planning werken. We vinden het belangrijk dat alles goed van tevoren is gepland. Op deze manier kunnen wij namelijk uw verhuizing nog betaalbaarder maken. We maken bij het verhuizen van de inboedel van uw huis of bedrijf altijd gebruik van de meest moderne materialen. Zo weet u zeker dat uw verhuizing straks helemaal soepel verloopt.

Meer weten over ons verhuisbedrijf voor Rotterdam?

Bij het verhuizen van een inboedel wilt u toch graag dat hier zo zorgvuldig mogelijk mee wordt omgesprongen. Het gaat per slot van rekening wel om spullen die belangrijk voor u zijn en die u toch heelhuids op uw nieuwe adres weer aan wilt treffen. Wij hebben er veel ervaring mee om een verhuizing geheel zonder kleerscheuren te laten verlopen. Wilt u hier meer over weten? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier vindt u alle informatie over ons verhuisbedrijf inhuren in Rotterdam die u maar nodig kunt hebben.

Lees meer