Tel. Amsterdam: 020 – 75 79 800 Tel. Den Haag: 070 – 85 03 920 Openingstijden: maandag tot vrijdag 8:00 - 20:00, weekend 10:00 - 18:00

Over ons EN ONZE WERKWIJZE

Wij hebben ervaren verhuizers in dienst. Wij werken met professionele verhuismaterialen en bezitten over moderne verhuisauto’s. Met de verhuizers van Hogenhout weet u zeker dat uw inboedel op een zorgvuldige wijze wordt verhuisd. Onze verhuisplanners vinden dat een goede voorbereiding het halve werk is. Efficiënt werken betekent voor u een betaalbare verhuizing. Onze werkwijze is als volgt:

1. Inventarisatie

Ten eerste is het belangrijk om te weten welke spullen u wilt meenemen naar uw nieuwe woning of kantoor. Heeft u inboedel wat u niet wilt meenemen? Schakel dan een plaatselijke kringloopwinkel of commerciële opkopers in. In veel gevallen krijgt u nog “iets” voor deze overtollige inboedel en/of wordt deze kosteloos voor u opgehaald. Uiteraard kunnen wij ook bezorgen/afhalen op tussenlocaties, of naar de stortplaats rijden. Wees verstandig en verhuis geen spullen die u later niet van plan bent te gaan gebruiken.

2. Verhuisplan, offerte en reservering

Tijdens de intake wordt het echt duidelijk wat de werkzaamheden van ons verhuisbedrijf zullen zijn en wat u eventueel zelf besluit te doen. Zo ontstaat er een duidelijk beeld van uw verhuizing. Op basis hiervan kunnen we gericht een verhuisplan maken en een duidelijke offerte voor u uitbrengen.

Gaat u akkoord dan maken we een reservering voor uw verhuizing. Aan uw reservering zijn verder geen extra kosten verbonden.

3. Verhuizing

Wij beginnen de verhuisdag met het netjes aan u voorstellen van onze verhuizers en natuurlijk vertellen wij u, wie voor ons de leiding heeft. Dan weet u met wie u te maken heeft, dat is wel zo plezierig. Ook leggen wij precies uit hoe de werkzaamheden op deze dag zullen verlopen. Zo bent u altijd netjes op de hoogte van waar wij mee bezig zijn en weet u of wij op schema liggen.

Dan gaan we direct aan de slag. We parkeren onze verhuiswagens zo dicht mogelijk bij het inlaadadres, plaatsen de verhuisliften en vervolgens beginnen onze verhuizers met het inladen van uw inboedel.

Eenmaal op het uitlaadadres kunt u zelf aangeven waar uw inboedel komt te staan of beter is dat uw dozen en inboedel zijn gemarkeerd met een gekleurde en genummerde sticker, zo weten onze verhuizers waar uw inboedel hoort te komen staan. Tijdens of na uit uitladen zullen we de gedemonteerde meubels en apparaten weer monteren en eventueel aansluiten.U kunt ook gebruik willen maken van onze handy-man service voor overige klussen in en rondom uw nieuwe woning of kantoor?

4. Gezamelijke inspectieronde

Wij lopen op het eind samen met u een inspectieronde. Wij kijken of u spullen goed zijn verhuist, alles op de juiste plaats is gezet en er geen spullen meer van ons liggen.

Tenslotte vragen wij u om een evaluatieformulier in te vullen.