Tel. Amsterdam: 020 – 75 79 800 Tel. Den Haag: 070 – 85 03 920 Openingstijden: maandag tot vrijdag 8:00 - 20:00, weekend 10:00 - 18:00

Hogenhout Verhuizingen

“De veiligste weg voor goederenvervoer”

Verhuisbedrijf Amsterdam

Het verhuisbedrijf voor Amsterdam

Staat u op het punt te gaan verhuizen en bent u nu op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf om u hierbij te helpen? Neem dan vandaag nog contact op met Hogenhout Verhuizingen. Wij hebben veel ervaring met het verhuizen van mensen, maar ook bedrijven en andere soorten inboedels. We gaan daarbij uiteraard altijd zeer zorgvuldig om met uw spullen. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat u zonder problemen wordt verhuisd naar uw nieuwe adres. We kunnen u de hele verhuizing uit handen nemen, u kunt bij ons ook de spullen huren die u nodig kunt hebben om zelf te verhuizen.

 

Een verhuisbedrijf inhuren in Amsterdam

Het is belangrijk om bij een verhuizing alles van tevoren goed te plannen. Dit is ook iets waar wij veel aandacht aan besteden. Per slot van rekening zit u er niet op te wachten dat een verhuizing langer duurt dan gepland, of dat u straks in uw nieuwe huis niet alles meer kunt vinden. Onze mensen helpen bij het maken van een goede planning, zodat straks de hele verhuizing soepel kan verlopen. We vinden het daarbij belangrijk dat u er ook zeker van bent dat wij met de grootst mogelijke zorg met uw waardevolle spullen om gaan.

Meer weten over ons verhuisbedrijf voor Amsterdam?

U wilt een verhuisbedrijf inhuren in Amsterdam en wilt er daarbij helemaal zeker van kunnen zijn dat u hier de best mogelijke service krijgt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben mensen in dienst die precies weten hoe een verhuizing aangepakt moet worden. Neem dan ook eens contact met ons op als u een afspraak wilt maken om ons in te schakelen. We gaan dan samen met u bekijken hoe wij de verhuizing het beste voor u aan kunnen pakken. U vindt meer informatie over ons bedrijf op de overige pagina’s van deze website.

Lees meer

Offerte formulier

  Mijn huidige adres:

  Op welke verdieping woont u?
  Begane grond1e verdieping2e verdieping3e verdieping4e verdieping5+ verdiepingen

  Is er een lift aanwezig?
  JaNee
  Mijn toekomstige adres:

  Naar welke verdieping verhuist u?
  Begane grond1e verdieping2e verdieping3e verdieping4e verdieping5+ verdiepingen

  Is er een lift aanwezig?
  JaNee


  Referenties

  Erg tevreden over Hogenhout Verhuizingen. De mannen waren ruim op tijd en waren goed voorbereid. ze hebben snel en keurig resultaat geleverd.

  Hardwerkende en aardige jongens. Precies binnen de geschatte tijd verhuisd. En dat voor de laagste offerte die we hebben ontvangen van diverse verhuisbedrijven.

  Snelle service, goede hulp. Wel goed afstemmen vooraf hoeveel verhuizers je wilt. Ik had er 3 besteld maar er kwamen er 4. Op zich prima want het ging wel sneller.

  Uitladen in een uurtje en alles netjes over de kamers verdeeld. Erg tevreden en snel mooi alles geregeld. De prijs viel ook nog reuze mee!

  De mannen en vrouw wisten meteen bij aankomst hoe ze het moesten aanpakken. Werkte goed samen met ons eigen mensen. Zo goed zelfs dat we veel sneller klaar waren!

  Keurige verhuizing. De mannen waren keurig op tijd. Ze hebben slim én keihard gewerkt. Ik kan iedereen deze verhuizers aanbevelen. In één woord geweldig.