Tel. Amsterdam: 020 – 75 79 800 Tel. Den Haag: 070 – 85 03 920 Openingstijden: maandag tot vrijdag 8:00 - 20:00, weekend 10:00 - 18:00

Hogenhout Verhuizingen

“De veiligste weg voor goederenvervoer”

Verhuisbedrijf Den Haag

Het verhuisbedrijf voor Den Haag

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Den Haag, dat er voor kan zorgen dat uw verhuizing tot een goed einde wordt gebracht? Dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met Hogenhout Verhuizingen. Wij hebben namelijk een team aan verhuizers klaarstaan dat u gaat helpen om de verhuizing zo snel en veilig mogelijk te laten verlopen. Er komt heel wat kijken bij een goede verhuizing, wij komen graag in actie om ervoor te zorgen dat ook uw verhuizing helemaal soepel verloopt. Wilt u hier meer over weten? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op onze website.

 

Een verhuisbedrijf inhuren in Den Haag

Hogenhout is de expert op het gebied van verhuizingen. U kunt ons inschakelen voor zowel het verhuizen van particulieren als zakelijke klanten. We hebben een ruime ervaring op beide gebieden en zetten deze ervaring ook graag in voor u. U kunt ons inschakelen om de gehele verhuizing voor u te regelen, maar u kunt ook contact met ons opnemen als u alleen de spullen wilt huren die nodig zijn bij een verhuizing. U kunt dan onder andere denken aan een verhuiswagen en een betrouwbare verhuislift. We staan dan ook klaar om u te adviseren over hoe u de verhuizing het beste aan kunt gaan pakken.

Wilt u een verhuisbedrijf inhuren in Den Haag?

Ons verhuisbedrijf voor Den Haag en omstreken is gespecialiseerd in verhuizingen van en naar de Randstad. Als u uw verhuizing aan ons overlaat, dan kunt u er zeker van zijn dat deze helemaal perfect verloopt. We hebben namelijk mensen in dienst die dit varkentje al vaker hebben gewassen en die als geen ander weten wat er bij het verhuizen van inboedels allemaal komt kijken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u allemaal heeft als u ons inschakelt als verhuisbedrijf? Neem dan gewoon even een kijkje op deze website. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen met al uw vragen.

Lees meer

Offerte formulier

Mijn huidige adres:

Op welke verdieping woont u?
Begane grond1e verdieping2e verdieping3e verdieping4e verdieping5+ verdiepingen

Is er een lift aanwezig?
JaNee
Mijn toekomstige adres:

Naar welke verdieping verhuist u?
Begane grond1e verdieping2e verdieping3e verdieping4e verdieping5+ verdiepingen

Is er een lift aanwezig?
JaNee


Referenties

Erg tevreden over Hogenhout Verhuizingen. De mannen waren ruim op tijd en waren goed voorbereid. ze hebben snel en keurig resultaat geleverd.

Hardwerkende en aardige jongens. Precies binnen de geschatte tijd verhuisd. En dat voor de laagste offerte die we hebben ontvangen van diverse verhuisbedrijven.

Snelle service, goede hulp. Wel goed afstemmen vooraf hoeveel verhuizers je wilt. Ik had er 3 besteld maar er kwamen er 4. Op zich prima want het ging wel sneller.

Uitladen in een uurtje en alles netjes over de kamers verdeeld. Erg tevreden en snel mooi alles geregeld. De prijs viel ook nog reuze mee!

De mannen en vrouw wisten meteen bij aankomst hoe ze het moesten aanpakken. Werkte goed samen met ons eigen mensen. Zo goed zelfs dat we veel sneller klaar waren!

Keurige verhuizing. De mannen waren keurig op tijd. Ze hebben slim én keihard gewerkt. Ik kan iedereen deze verhuizers aanbevelen. In één woord geweldig.