Tel. Amsterdam: 020 – 75 79 800 Tel. Den Haag: 070 – 85 03 920 Openingstijden: maandag tot vrijdag 8:00 - 20:00, weekend 10:00 - 18:00

Hogenhout Verhuizingen

“De veiligste weg voor goederenvervoer”

Verhuisbedrijf Leiden

Het verhuisbedrijf voor Leiden

U bent op zoek naar een verhuisbedrijf in Leiden en wilt hier echte vakmensen voor inschakelen? U hoeft dan niet meer verder te zoeken. Bij Hogenhout Verhuizingen hebben we namelijk veel ervaring op het gebied van het verhuizen van mensen of bedrijven. Als wij aan de slag gaan met een inboedel, dan kunt u er altijd op rekenen dat dit helemaal perfect verloopt. We gaan zorgvuldig om met uw spullen en plannen uw verhuizing nauwkeurig van tevoren. Door dit allemaal zo goed mogelijk te plannen zorgen we er namelijk voor dat alles bij uw verhuizing helemaal op rolletjes verloopt, waardoor de kosten ook nog eens lager uit kunnen vallen.

 

Een verhuisbedrijf inhuren in Leiden

Uw verhuisbedrijf voor Leiden heet Hogenhout Verhuizingen. Bij ons werken ervaren verhuizers, we gebruiken professionele verhuismaterialen en rijden altijd in de meest moderne verhuiswagens. Dit alles zodat wij er voor kunnen zorgen dat uw inboedel zo veilig en probleemloos mogelijk wordt verhuisd. We hebben daarbij ook nog eens verhuisplanners in dienst die uw verhuizing tot in details voor u plannen. Zo weet u zeker wat er allemaal bij komt kijken om een verhuizing tot een realiteit te maken. We zetten deze ervaring ook in als u uw verhuizing zelf wilt regelen, maar hier wel onze spullen voor wilt gebruiken.

Verhuizingen voor elk budget

Als verhuisbedrijf voor Leiden en omstreken weten we wel hoe we particulieren of bedrijven moeten verhuizen. U kunt ons daarbij net zoveel inschakelen als u zelf wilt. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om alleen een verhuiswagen of verhuislift bij ons te huren. We helpen u dan alsnog door u het best mogelijke advies te geven, zodat uw verhuizing zo soepel mogelijk verloopt. We hebben een goede oplossing voor elke verhuizing. Of het nu gaat om uw persoonlijke verhuizing, de verhuizing van een bedrijf, of het verhuizen van de inboedel van een school. Neem gewoon even contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen.

Lees meer

Offerte formulier

  Mijn huidige adres:

  Op welke verdieping woont u?
  Begane grond1e verdieping2e verdieping3e verdieping4e verdieping5+ verdiepingen

  Is er een lift aanwezig?
  JaNee
  Mijn toekomstige adres:

  Naar welke verdieping verhuist u?
  Begane grond1e verdieping2e verdieping3e verdieping4e verdieping5+ verdiepingen

  Is er een lift aanwezig?
  JaNee


  Referenties

  Erg tevreden over Hogenhout Verhuizingen. De mannen waren ruim op tijd en waren goed voorbereid. ze hebben snel en keurig resultaat geleverd.

  Hardwerkende en aardige jongens. Precies binnen de geschatte tijd verhuisd. En dat voor de laagste offerte die we hebben ontvangen van diverse verhuisbedrijven.

  Snelle service, goede hulp. Wel goed afstemmen vooraf hoeveel verhuizers je wilt. Ik had er 3 besteld maar er kwamen er 4. Op zich prima want het ging wel sneller.

  Uitladen in een uurtje en alles netjes over de kamers verdeeld. Erg tevreden en snel mooi alles geregeld. De prijs viel ook nog reuze mee!

  De mannen en vrouw wisten meteen bij aankomst hoe ze het moesten aanpakken. Werkte goed samen met ons eigen mensen. Zo goed zelfs dat we veel sneller klaar waren!

  Keurige verhuizing. De mannen waren keurig op tijd. Ze hebben slim én keihard gewerkt. Ik kan iedereen deze verhuizers aanbevelen. In één woord geweldig.