Tel. Amsterdam: 020 – 75 79 800 Tel. Den Haag: 070 – 85 03 920 Openingstijden: maandag tot vrijdag 8:00 - 20:00, weekend 10:00 - 18:00

Hogenhout Verhuizingen

“De veiligste weg voor goederenvervoer”

Verhuisbedrijf Utrecht

Het verhuisbedrijf voor Utrecht

Bent u op zoek naar een goed, betrouwbaar verhuisbedrijf voor Utrecht? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Hogenhout Verhuizingen. Bij ons bedrijf werken ervaren verhuizers die graag voor u aan de slag gaan. Bij het verhuizen van een inboedel van een huis of bedrijf komt heel wat kijken. Het gaat er niet alleen maar om dat alles goed wordt ingepakt. Er moet ook voor worden gezorgd dat een verhuizing soepel en op tijd verloopt, dat de spullen op de juiste plek aankomen en dat u na afloop van de verhuizing alles weer heel eenvoudig kunt vinden. Bij Hogenhout zorgen we hier graag voor.

 

Een verhuisbedrijf inhuren voor Utrecht

Bij Hogenhout Verhuizingen werken mensen die alles op alles gaan zetten om ervoor te zorgen dat uw verhuizing zo perfect mogelijk verloopt. We maken om te beginnen een complete, strakke planning van uw verhuizing. Het is namelijk zo dat een verhuizing altijd beter en sneller verloopt als helemaal duidelijk is wat er precies allemaal moet worden verhuisd. We raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje te nemen op onze website om te zien wat wij hier allemaal voor u klaar hebben staan aan informatie over de verhuizing. Hier vindt u ook een groot aantal tips over wat u zelf kunt doen om uw verhuizing nog strakker te laten verlopen.

Zelf verhuizen of dit door ons laten doen?

U kunt er bij ons verhuisbedrijf voor Utrecht ook voor kiezen om alleen de spullen te huren die nodig zijn voor het verhuizen. We hebben het dan over moderne verhuiswagens en betrouwbare verhuisliften. Het is goed om eens te bekijken wat u bij uw verhuizing allemaal nodig heeft, zodat u er zeker van kunt zijn dat ook uw verhuizing helemaal op rolletjes verloopt. Wilt u hier meer over weten? We hebben op deze website uitgebreide informatie en tips voor u staan, maar u kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om meer te weten te komen.

Lees meer

Offerte formulier

Mijn huidige adres:

Op welke verdieping woont u?
Begane grond1e verdieping2e verdieping3e verdieping4e verdieping5+ verdiepingen

Is er een lift aanwezig?
JaNee
Mijn toekomstige adres:

Naar welke verdieping verhuist u?
Begane grond1e verdieping2e verdieping3e verdieping4e verdieping5+ verdiepingen

Is er een lift aanwezig?
JaNee


Referenties

Erg tevreden over Hogenhout Verhuizingen. De mannen waren ruim op tijd en waren goed voorbereid. ze hebben snel en keurig resultaat geleverd.

Hardwerkende en aardige jongens. Precies binnen de geschatte tijd verhuisd. En dat voor de laagste offerte die we hebben ontvangen van diverse verhuisbedrijven.

Snelle service, goede hulp. Wel goed afstemmen vooraf hoeveel verhuizers je wilt. Ik had er 3 besteld maar er kwamen er 4. Op zich prima want het ging wel sneller.

Uitladen in een uurtje en alles netjes over de kamers verdeeld. Erg tevreden en snel mooi alles geregeld. De prijs viel ook nog reuze mee!

De mannen en vrouw wisten meteen bij aankomst hoe ze het moesten aanpakken. Werkte goed samen met ons eigen mensen. Zo goed zelfs dat we veel sneller klaar waren!

Keurige verhuizing. De mannen waren keurig op tijd. Ze hebben slim én keihard gewerkt. Ik kan iedereen deze verhuizers aanbevelen. In één woord geweldig.