Tel. Amsterdam: 020 – 75 79 800 Tel. Den Haag: 070 – 85 03 920 Openingstijden: maandag tot vrijdag 8:00 - 20:00, weekend 10:00 - 18:00

Hogenhout Verhuizingen

“De veiligste weg voor goederenvervoer”

Verhuisbedrijf Zoetermeer

Het verhuisbedrijf voor Zoetermeer

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Zoetermeer, waar u er op kunt rekenen dat uw spullen zo zorgvuldig mogelijk worden verhuisd? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Hogenhout Verhuizingen. We hebben namelijk de ervaren mensen klaarstaan die er voor gaan zorgen dat uw spullen zo goed mogelijk worden verhuisd. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen of de informatie op onze website doornemen. We kunnen voor u de gehele verhuizing regelen, maar u kunt er ook voor kiezen om alleen bij ons de spullen te huren die voor een verhuizing nodig zijn.

 

Een verhuisbedrijf inhuren in Zoetermeer

Bij Hogenhout Verhuizingen werken mensen die wel weten hoe een verhuizing zo strak en veilig mogelijk moet worden uitgevoerd. We kunnen u elke stap in het proces uit handen nemen. Van het inpakken van de spullen tot en met het neerzetten van verhuisdozen in de juiste ruimte. Ons betrouwbare bedrijf maakt hiervoor gebruik van de beste spullen die er bij een verhuizing maar te krijgen zijn. Alles om er voor te zorgen dat uw verhuizing helemaal tot in de kleinste details perfect geregeld wordt.

Meer weten over ons verhuisbedrijf voor Zoetermeer?

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u een goed gevoel heeft over het bedrijf dat uw verhuizing voor u gaat regelen. Op onze website vindt u reacties van klanten die wij eerder hebben helpen verhuizen. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over ons bedrijf, of over de manier waarop wij uw verhuizing voor u gaan regelen. We hebben opties voor elk budget en kunnen u zoveel uit handen nemen als u maar wilt. Met Hogenhout Verhuizingen bent u er zeker van dat uw inboedel straks netjes in uw nieuwe huis of bedrijf staat.

Lees meer

Offerte formulier

Mijn huidige adres:

Op welke verdieping woont u?
Begane grond1e verdieping2e verdieping3e verdieping4e verdieping5+ verdiepingen

Is er een lift aanwezig?
JaNee
Mijn toekomstige adres:

Naar welke verdieping verhuist u?
Begane grond1e verdieping2e verdieping3e verdieping4e verdieping5+ verdiepingen

Is er een lift aanwezig?
JaNee


Referenties

Erg tevreden over Hogenhout Verhuizingen. De mannen waren ruim op tijd en waren goed voorbereid. ze hebben snel en keurig resultaat geleverd.

Hardwerkende en aardige jongens. Precies binnen de geschatte tijd verhuisd. En dat voor de laagste offerte die we hebben ontvangen van diverse verhuisbedrijven.

Snelle service, goede hulp. Wel goed afstemmen vooraf hoeveel verhuizers je wilt. Ik had er 3 besteld maar er kwamen er 4. Op zich prima want het ging wel sneller.

Uitladen in een uurtje en alles netjes over de kamers verdeeld. Erg tevreden en snel mooi alles geregeld. De prijs viel ook nog reuze mee!

De mannen en vrouw wisten meteen bij aankomst hoe ze het moesten aanpakken. Werkte goed samen met ons eigen mensen. Zo goed zelfs dat we veel sneller klaar waren!

Keurige verhuizing. De mannen waren keurig op tijd. Ze hebben slim én keihard gewerkt. Ik kan iedereen deze verhuizers aanbevelen. In één woord geweldig.