Tel. Amsterdam: 020 – 75 79 800 Tel. Den Haag: 070 – 85 03 920 Openingstijden: maandag tot vrijdag 8:00 - 20:00, weekend 10:00 - 18:00

Hogenhout Verhuizingen

“De veiligste weg voor goederenvervoer”

Verhuislift huren Rotterdam

Een verhuislift huren in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een betrouwbare verhuislift die je kunt gebruiken bij je aanstaande verhuizing? In Rotterdam zijn genoeg huizen te vinden waar het lastig is om spullen via een trap naar beneden te brengen. Een goede verhuislift brengt dan uitkomst. We raden u dan ook aan om zeker eens te komen kijken bij Hogenhout Verhuizingen. Bij ons kunt u een verhuislift huren in Rotterdam, waarvan we dan zorgen dat deze op de juiste dag en tijd bij u voor de deur staat. We kunnen u helpen met het bedienen van deze lift, maar u kunt het natuurlijk ook zelf doen.

 

Verhuislift verhuur voor Rotterdam

Het is belangrijk om bij het verhuizen van uw kostbare spullen ook betrouwbare spullen te gebruiken. Hiervoor kunt u altijd een keer komen kijken bij Hogenhout Verhuizingen. Wij kunnen uw hele verhuizing voor u regelen en van A tot Z verzorgen. Maar u kunt ook contact met ons opnemen als u het verhuizen liever zelf doet en hier goed spullen bij nodig heeft. We hebben het dan over een goede verhuiswagen en stevige verhuisdozen, maar ook over een verhuislift. Dit is een handig apparaat dat bij elke verhuizing van pas kan komen. Neem voor verhuislift verhuur in Rotterdam vandaag nog even contact op met Hogenhout.

Meer weten over onze verhuisliften?

Als u een verhuislift wilt huren en hier vragen over heeft, dan raden wij u van harte aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier vindt u namelijk uitgebreide informatie over ons bedrijf, maar ook onze contactinformatie. Aan de hand hiervan kunt u er dan voor kiezen om bij ons een verhuislift te huren. U kunt ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over ons bedrijf, of over de mogelijkheden die u allemaal bij ons heeft.

Lees meer

Offerte formulier

  Mijn huidige adres:

  Op welke verdieping woont u?
  Begane grond1e verdieping2e verdieping3e verdieping4e verdieping5+ verdiepingen

  Is er een lift aanwezig?
  JaNee
  Mijn toekomstige adres:

  Naar welke verdieping verhuist u?
  Begane grond1e verdieping2e verdieping3e verdieping4e verdieping5+ verdiepingen

  Is er een lift aanwezig?
  JaNee


  Referenties

  Erg tevreden over Hogenhout Verhuizingen. De mannen waren ruim op tijd en waren goed voorbereid. ze hebben snel en keurig resultaat geleverd.

  Hardwerkende en aardige jongens. Precies binnen de geschatte tijd verhuisd. En dat voor de laagste offerte die we hebben ontvangen van diverse verhuisbedrijven.

  Snelle service, goede hulp. Wel goed afstemmen vooraf hoeveel verhuizers je wilt. Ik had er 3 besteld maar er kwamen er 4. Op zich prima want het ging wel sneller.

  Uitladen in een uurtje en alles netjes over de kamers verdeeld. Erg tevreden en snel mooi alles geregeld. De prijs viel ook nog reuze mee!

  De mannen en vrouw wisten meteen bij aankomst hoe ze het moesten aanpakken. Werkte goed samen met ons eigen mensen. Zo goed zelfs dat we veel sneller klaar waren!

  Keurige verhuizing. De mannen waren keurig op tijd. Ze hebben slim én keihard gewerkt. Ik kan iedereen deze verhuizers aanbevelen. In één woord geweldig.