Tel. Amsterdam: 020 – 75 79 800 Tel. Den Haag: 070 – 85 03 920 Openingstijden: maandag tot vrijdag 8:00 - 20:00, weekend 10:00 - 18:00

Hogenhout Verhuizingen

“De veiligste weg voor goederenvervoer”

Verhuislift huren Utrecht

Een verhuislift huren in Utrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbare verhuislift in de regio Utrecht? Neem dan eens een kijkje bij Hogenhout Verhuizingen. We hebben bij de verhuisspullen die wij voor u klaar hebben staan namelijk ook een verhuislift staan. Met een dergelijke lift is het mogelijk om dingen die verhuisd moeten worden van boven naar beneden te laten komen, of vice versa. We raden u dan ook aan om eens bij ons te komen kijken als er iets vanaf grote hoogte verhuisd moet worden. Onze service is buitengewoon handig als u zelf uw dierbare spullen wilt verhuizen, maar ook als u dit door ons wilt laten doen.

 

Aan de slag met verhuislift verhuur in Utrecht

Het is belangrijk om u goed op de hoogte te laten stellen van wat er allemaal mogelijk is met een verhuislift. Wij vertellen u hier graag meer over. We hebben bij Hogenhout Verhuizingen veel ervaring met het gebruik van verhuisliften. Als wij zware dingen moeten verhuizen vanaf grote hoogte, dan zorgen wij er ook altijd voor dat we hier een sterkte, betrouwbare verhuislift bij gebruiken. Als u dan ook een verhuislift wilt huren in Utrecht bij ons, dan kunt u er op rekenen dat u een exemplaar geleverd krijgt dat perfect functioneert, maar dat ook eenvoudig te bedienen is.

Meer weten over onze verhuislift verhuur voor Utrecht?

Als u meer wilt weten over wat er allemaal komt kijken bij verhuislift verhuur voor Utrecht, neem dan eens een kijkje op de overige pagina’s van deze website. U vindt hier namelijk alle informatie die u maar nodig kunt hebben om de keuze te maken voor onze verhuisliften. We beantwoorden ook graag persoonlijk al uw vragen die u maar over dit onderwerp kunt hebben. Neem hiervoor gewoon even contact met ons op, via de mail of telefonisch.

Lees meer

Offerte formulier

  Mijn huidige adres:

  Op welke verdieping woont u?
  Begane grond1e verdieping2e verdieping3e verdieping4e verdieping5+ verdiepingen

  Is er een lift aanwezig?
  JaNee
  Mijn toekomstige adres:

  Naar welke verdieping verhuist u?
  Begane grond1e verdieping2e verdieping3e verdieping4e verdieping5+ verdiepingen

  Is er een lift aanwezig?
  JaNee


  Referenties

  Erg tevreden over Hogenhout Verhuizingen. De mannen waren ruim op tijd en waren goed voorbereid. ze hebben snel en keurig resultaat geleverd.

  Hardwerkende en aardige jongens. Precies binnen de geschatte tijd verhuisd. En dat voor de laagste offerte die we hebben ontvangen van diverse verhuisbedrijven.

  Snelle service, goede hulp. Wel goed afstemmen vooraf hoeveel verhuizers je wilt. Ik had er 3 besteld maar er kwamen er 4. Op zich prima want het ging wel sneller.

  Uitladen in een uurtje en alles netjes over de kamers verdeeld. Erg tevreden en snel mooi alles geregeld. De prijs viel ook nog reuze mee!

  De mannen en vrouw wisten meteen bij aankomst hoe ze het moesten aanpakken. Werkte goed samen met ons eigen mensen. Zo goed zelfs dat we veel sneller klaar waren!

  Keurige verhuizing. De mannen waren keurig op tijd. Ze hebben slim én keihard gewerkt. Ik kan iedereen deze verhuizers aanbevelen. In één woord geweldig.