Tel. Amsterdam: 020 – 75 79 800 Tel. Den Haag: 070 – 85 03 920 Openingstijden: maandag tot vrijdag 8:00 - 20:00, weekend 10:00 - 18:00

Hogenhout Verhuizingen

“De veiligste weg voor goederenvervoer”

Verhuisservice Rotterdam

De verhuisservice voor Rotterdam

Bent u op zoek naar een verhuisservice voor Rotterdam? Een verhuisbedrijf waarbij u er op kunt rekenen dat u de hoogste kwaliteit en beste service geleverd krijgt? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Hogenhout Verhuizingen. We hebben namelijk de beste service op het gebied van verhuizingen voor u klaarstaan. Neemt u hiervoor eens een kijkje op onze website, waar we alle informatie over ons bedrijf voor u klaar hebben staan. We kunnen voor u uw verhuizing van het begin tot het einde regelen, maar u kunt ook bij ons terecht als u liever alleen een verhuiswagen wilt huren of verhuisdozen wilt kopen.

 

Een verhuisservice in Rotterdam inschakelen

Bij Hogenhout Verhuizingen werken mensen die vele jaren ervaring hebben als het aankomt op verhuizingen. We weten als geen ander dat het heel belangrijk is om een verhuizing goed te plannen. Er komt nu eenmaal heel veel kijken bij een verhuizing, zeker als u er zeker van wilt zijn dat al uw spullen heelhuids op de juiste plek aankomen. We gebruiken onze ervaring op het gebied van het plannen van een verhuizing graag om ervoor te zorgen dat ook uw verhuizing straks helemaal op rolletjes verloopt. Elke stap in het proces wordt door ons goed gepland.

Meer weten over onze verhuisservice voor Rotterdam?

Als u onze verhuisservice in Rotterdam in wilt schakelen, dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier vindt u namelijk onze contactinformatie. Daarnaast staat hier ook een grote hoeveelheid informatie over ons bedrijf en hoe wij te werk gaan bij een verhuizing. Zo weet u zeker dat u straks een verhuisbedrijf inschakelt waar mensen werken die een passie hebben voor het zo goed mogelijk verhuizen van uw spullen.

Lees meer

Offerte formulier

  Mijn huidige adres:

  Op welke verdieping woont u?
  Begane grond1e verdieping2e verdieping3e verdieping4e verdieping5+ verdiepingen

  Is er een lift aanwezig?
  JaNee
  Mijn toekomstige adres:

  Naar welke verdieping verhuist u?
  Begane grond1e verdieping2e verdieping3e verdieping4e verdieping5+ verdiepingen

  Is er een lift aanwezig?
  JaNee


  Referenties

  Erg tevreden over Hogenhout Verhuizingen. De mannen waren ruim op tijd en waren goed voorbereid. ze hebben snel en keurig resultaat geleverd.

  Hardwerkende en aardige jongens. Precies binnen de geschatte tijd verhuisd. En dat voor de laagste offerte die we hebben ontvangen van diverse verhuisbedrijven.

  Snelle service, goede hulp. Wel goed afstemmen vooraf hoeveel verhuizers je wilt. Ik had er 3 besteld maar er kwamen er 4. Op zich prima want het ging wel sneller.

  Uitladen in een uurtje en alles netjes over de kamers verdeeld. Erg tevreden en snel mooi alles geregeld. De prijs viel ook nog reuze mee!

  De mannen en vrouw wisten meteen bij aankomst hoe ze het moesten aanpakken. Werkte goed samen met ons eigen mensen. Zo goed zelfs dat we veel sneller klaar waren!

  Keurige verhuizing. De mannen waren keurig op tijd. Ze hebben slim én keihard gewerkt. Ik kan iedereen deze verhuizers aanbevelen. In één woord geweldig.