Tel. Amsterdam: 020 – 75 79 800 Tel. Den Haag: 070 – 85 03 920 Openingstijden: maandag tot vrijdag 8:00 - 20:00, weekend 10:00 - 18:00

Hogenhout Verhuizingen

“De veiligste weg voor goederenvervoer”

Verhuisservice Utrecht

Een verhuisservice in Utrecht inschakelen

Bent u op zoek naar een goede verhuisservice in Utrecht? Een verhuisbedrijf waarbij u er op kunt rekenen dat deze uw verhuizing helemaal op rolletjes laat verlopen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Hogenhout Verhuizingen. We hebben namelijk mensen klaarstaan die er alles aan willen doen om ervoor te zorgen dat uw verhuizing helemaal perfect wordt gepland. Die u elke stap in het proces uit handen nemen, zodat u straks zonder zorgen naar uw verhuizing toe kunt leven. Meer weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen.

 

De verhuisservice voor Utrecht en omstreken

Het is belangrijk om bij een verhuizing een bedrijf in te schakelen waarbij u er op kunt rekenen dat hier ervaren mensen werken. Een verhuisservice voor Utrecht en omstreken met personeel dat er een echte passie voor heeft om uw spullen zo zorgvuldig en betrouwbaar mogelijk te verhuizen. U kunt er bij ons echter ook voor kiezen om uw spullen zelf te verhuizen. In dat geval hebben wij verhuiswagens klaarstaan en kunt u ook de stevigste verhuisdozen bij ons kopen. Uiteraard krijgt u dan van ons ook nog tips die u kunnen helpen om uw verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen.

Contact opnemen met onze verhuisservice in Utrecht

Onze verhuisservice voor Utrecht en omstreken staat altijd voor u klaar. Neem dan ook contact met ons op als u meer wilt weten, of als u een afspraak met ons wilt maken over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We vertellen u dan alles wat wij voor u kunnen betekenen. We zijn in te schakelen door particulieren, maar ook door bedrijven en scholen die hun inboedel willen laten verhuizen.

Lees meer

Offerte formulier

Mijn huidige adres:

Op welke verdieping woont u?
Begane grond1e verdieping2e verdieping3e verdieping4e verdieping5+ verdiepingen

Is er een lift aanwezig?
JaNee
Mijn toekomstige adres:

Naar welke verdieping verhuist u?
Begane grond1e verdieping2e verdieping3e verdieping4e verdieping5+ verdiepingen

Is er een lift aanwezig?
JaNee


Referenties

Erg tevreden over Hogenhout Verhuizingen. De mannen waren ruim op tijd en waren goed voorbereid. ze hebben snel en keurig resultaat geleverd.

Hardwerkende en aardige jongens. Precies binnen de geschatte tijd verhuisd. En dat voor de laagste offerte die we hebben ontvangen van diverse verhuisbedrijven.

Snelle service, goede hulp. Wel goed afstemmen vooraf hoeveel verhuizers je wilt. Ik had er 3 besteld maar er kwamen er 4. Op zich prima want het ging wel sneller.

Uitladen in een uurtje en alles netjes over de kamers verdeeld. Erg tevreden en snel mooi alles geregeld. De prijs viel ook nog reuze mee!

De mannen en vrouw wisten meteen bij aankomst hoe ze het moesten aanpakken. Werkte goed samen met ons eigen mensen. Zo goed zelfs dat we veel sneller klaar waren!

Keurige verhuizing. De mannen waren keurig op tijd. Ze hebben slim én keihard gewerkt. Ik kan iedereen deze verhuizers aanbevelen. In één woord geweldig.